Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Verhuizen of toch blijven?

Michiel en Monique zitten in een dilemma om te verhuizen of te blijven. Vtwonen is daarom aan de slag gegaan met een make-over aan het huis. Voor deze make-over is binnenzonwering van Kvadrat Verosol gebruikt. De producten die zijn gebruikt zijn de Twin plissé en de Originals.

vtwonen Badhoevedorp

Locatie:

Badhoevedorp, Nederland

Binnenzonwering:

  • Twin plissé P72

Textiel:

  • 812 Breeze
  • 849 Sølv

De familie in deze aflevering bestaat uit vader Michiel, moeder Monique en hun zoon en dochter. Bij de familie uit Badhoevedorp is er grote twijfel of er verhuisd moet gaan worden of dat ze er blijven wonen. Ze willen namelijk graag meer ruimte in het huis en dan met name in de keuken. Michiel en Monique willen graag de keuken meer bij de woonkamer betrekken. De stylisten van vtwonen zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben gebruik gemaakte van koele tinten zoals blauw en groen. Dit hebben ze ook doorgetrokken in de plisségordijnen die in alle ramen op de benedenverdieping geplaatst zijn. Er is gekozen voor een Twin plissé met daarin de stoffen Originals 849 en Orginals 812, beide in kleur 434.

Voordelen van een Twin plissé

Dit is een duo plisségordijn waarin je twee stoffen kunt combineren in één product, een ondoorzichtige stof en een transparante stof. Heb je overdag last van de warmte van buiten en het hinderlijke zonlicht? Laat dan de transparante en lichtdoorlatende stof zakken. Hiermee voorkom je inkijk van buiten naar binnen, terwijl je nog wel naar buiten kunt kijken en kunt genieten van het uitzicht. ’s Avonds in het donker zouden de voorbijgangers naar binnen kunnen kijken als jij het licht binnen aan hebt, maar doordat je de ondoorzichtige stof laat zakken zorgt het plisségordijn ervoor dat je 100% privacy hebt.

vtwonen

vtwonen is een televisie programma waarbij je wooninspiratie op kunt doen voor in en rondom je huis en diverse stylingtips krijgt. Daarnaast verkopen zij ook zo'n 90.000 artikelen in de shop. In iedere aflevering geven zij een huis een make-over, waarbij soms ook de Kvadrat Verosol binnenzonwering wordt toegepast.