Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Gordijnen QC

Gordijnen met een luxe uitstraling

Informatie

De topkwaliteit van Kvadrat Shade is ook bij onze gordijnen te merken. Onze gemetalliseerde gordijnstoffen zijn voorzien van een dun aluminium laagje. Deze unieke laag weerkaatst zonlicht, en de bijbehorende warmteopbouw, terug naar buiten. ’s Nachts en in de winterperiode draagt de metaallaag bij aan het binnenhouden van de warmte. Zo realiseer je met deze gordijnen een besparing op energiekosten voor verwarming en koeling. Dat is prettig voor je portemonnee en bovendien voor het milieu.

Onze gemetalliseerde gordijnen reguleren niet alleen warmte en licht, maar beschermen ook tegen schadelijke UV-straling. Overdag voorkomen de gordijnen inkijk van buitenaf, terwijl je zelf contact met de buitenwereld houdt. Zo kun jij in alle privacy genieten van je uitzicht.

Onze gordijnstoffen zijn beschikbaar in een transparante en een semi-transparante uitvoering en je kunt kiezen uit 18 kleuren. Vanwege het dunne laagje aluminium zijn de stoffen wat stugger dan andere transparante gordijnen. Door het gordijn met een wave-plooi te confectioneren hangt het gordijn het mooist.

Kvadrat Shade gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester (Trevira CS) en zijn aan het einde van de gebruiksfase 100% recyclebaar.

Breedte Van 80 tot 960 cm
Hoogte Van 100 tot 400 cm
Bediening Handbediening, Gemotoriseerd 24V DC motor, Gemotoriseerd 12V Batterij

Sluiting  zijsluiting, middensluiting
Modellen  enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, wave, ringen
Afwerking loodveter
Stofkleuren  beschikbaar in 18 kleuren.

Bekijk de textiel-pagina’s voor meer informatie.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland