Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 
Speel video

Veelzijdige binnenzonwering voor thermisch en visueel comfort

Wat je visie ook is - of het nu gaat om het verbeteren van visueel, akoestisch of thermisch comfort, Kvadrat Shade maakt het mogelijk. Al onze producten worden gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en worden ondersteund door de beste service. Kvadrat Shade staat voor flexibiliteit, functionaliteit en esthetische uitmuntendheid. In combinatie met ons unieke gemetalliseerde textiel reguleer je zowel licht als warmte, waardoor een comfortabel interieur ontstaat. Combineer comfort en design met Kvadrat Shade.

Lees meer

Duurzame raambekleding

Bij Kvadrat Shade willen we de transformatie naar een circulair gebouwontwerp stimuleren. Om deze ambitie waar te maken, volgen we de Conscious Design Principles, ondersteunen we decarbonisatie en bieden we transparantie door middel van impactdocumentatie.

Lees meer

Bespaar energie met Kvadrat Shade
Dankzij de warmtewerende en isolerende werking van onze gemetalliseerde binnenzonwering kun je veel energie besparen. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat de besparing op energiekosten jaarlijks kan oplopen tot maar liefst 25%. Met de handige tool van Kvadrat Shade kun je eenvoudig je jaarlijkse energiebesparing berekenen.

Bereken je energiebesparing

Kvadrat Shade Minimal
Minimal is een rolgordijnoplossing, ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec, om het 'beste minimum' te bieden. Het belangrijkste onderdeel is een innovatieve beugel gemaakt uit één stuk gevouwen staal. Minimal beperkt het materiaalgebruik tot een minimum, waardoor de carbon footprint van dit rolgordijn minimaal is. 

Ontdek Minimal

Ronan en Erwan Bouroullec, designers van de Kvadrat Shade rolgordijncollectie

Bij Kvadrat Shade bieden we professionals wereldwijd raambekledingsoplossingen van ongeëvenaarde kwaliteit en design. Onze producten zijn ontworpen om de functionaliteit, het comfort, de duurzaamheid en de klimaatbeheersing te optimaliseren.

De hardware van onze rolgordijnen is ontworpen door de beroemde ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec. Elk element van deze oplossingen is duurzaam en geïnspireerd door Kvadrat's erfenis van textiel- en ontwerpinnovatie.

Lees meer