Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Speel video

Ontdek Minimal

Minimal is een rolgordijn ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec om het ‘beste minimum’ te bieden. Het belangrijkste onderdeel is een innovatieve beugel uit één stuk gevouwen staal. Minimal beperkt niet alleen het materiaalgebruik, maar is ook duurzaam en eenvoudig te monteren, installeren en gebruiken. Het is ook uitzonderlijk flexibel, zowel esthetisch als functioneel.

De Minimal beugel is beschikbaar in vier kleuren en drie formaten (Small, Medium en Large), zodat je de perfecte oplossing kunt selecteren voor ramen van klein tot groot formaat. 

De kleinste versie van ons Minimal rolgordijn. Kan zowel gemotoriseerd als met kettingbediening uitgevoerd worden. Leverbaar met of zonder montageprofiel.

Minimal Small

Ons medium Minimal rolgordijn is beschikbaar met Twin Pull, ketting of gemotoriseerd. Leverbaar met of zonder montageprofiel.

Minimal Medium

De grote versie van ons Minimal rolgordijn. Kan zowel gemotoriseerd als met kettingbediening uitgevoerd worden. Alleen leverbaar zonder montageprofiel.

Minimal Large

Bespaar energie met goede zonwering

Ontdek hoe Minimal in combinatie met ons gemetalliseerde textiel kan bijdragen aan een beter binnenklimaat en de CO2-uitstoot van een gebouw aanzienlijk kan verminderen.

Bereken je besparing

Het ontwerp van Minimal


"Als je Minimal vergelijkt met de gewone collectie van Kvadrat Shade, benadert Minimal de situatie met een andere strategie in gedachten. Het Minimal systeem vormt een heel andere esthetiek, waarin de schoonheid in het gebruik van zo min mogelijk onderdelen zit die allemaal zorgvuldig in balans zijn. Met minimale materialen hebben we bereikt wat je kunt zien, iets sterks maar toch transparant, een vanzelfsprekende vorm."

Erwan Bouroullec