Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Geniet van het effect van Kvadrat High Performance Textiles

Onze Kvadrat High Performance Textiles bieden een uitstekende combinatie van functionaliteit en design, waar traditionele raambekleding niet aan kan tippen. De Kvadrat Shade binnenzonwering, in combinatie met ons hoogwaardige gemetalliseerde textiel, biedt energiebesparing en comfort, wat het welzijn van iedereen verbetert.

Productiviteit

Dankzij onze binnenzonwering wordt een gezonde, productieve omgeving bevorderd en realiseer je bovendien elk ontwerpthema. De gemetalliseerde textielen in onze collectie maken de ruimte zowel visueel als thermisch comfortabel en verhogen daarmee de productiviteit tot wel 10%*. Daarnaast kunnen bepaalde gemetalliseerde textielen worden ingezet om de akoestiek te verbeteren, waardoor een nog betere werkomgeving ontstaat.

*Bron: World Green Building Study

Kwaliteit van ruimtes

Met de binnenzonwering van Kvadrat Shade creëer je een optimaal binnenklimaat en maximaliseer je de waarde van de ruimte door ook de (werk)plekken in de buurt van ramen ten volle te benutten. Onze gemetalliseerde textielen bieden natuurlijk licht en uitzicht, terwijl ze schittering elimineren en het visuele, akoestische en thermische comfort optimaliseren. Hierdoor verhoog je de kwaliteit van elke ruimte die je inricht.

Speel video

Hoe werkt het?


Ons gemetalliseerde textiel is voorzien van een ultrafijne laag niet-transparant aluminium. Hierdoor kan het tot maar liefst 85% van de zonnestraling reflecteren en diffuse lichttransmissie voorkomen, terwijl de weefeigenschappen volledig intact blijven. Dit maakt onze binnenzonwering zeer effectief in het voorkomen van warmte- en verblindingsproblemen en bieden ze toch toegang tot het uitzicht.


Gemetalliseerd textiel creëert visueel en thermisch comfort en vermindert de behoefte aan verwarming en koeling. Onafhankelijk geverifieerd als een gelijkwaardig alternatief voor buitenzonwering, reflecteren ze in de zomer zonlicht voordat het verandert in warmte. In de winter werkt de aluminium laag als een isolator om warmteverlies te beperken en de kou buiten te houden.

Bekijk de demonstratievideo hierboven voor een gedetailleerde uitleg over de werking van gemetalliseerd textiel.

Ontdek de veelgestelde vragen

Vind snel antwoord op je vragen over onze producten. Of je nu meer wilt weten over hoe gemetalliseerd textiel werkt, hoe je het moet onderhouden of alle unieke eigenschappen, je vindt de meeste antwoorden hier.

Lees meer