Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Raak geïnspireerd

Kvadrat Shade heeft een uitgebreid assortiment rolgordijnen, die zich kenmerken door het mooie design en de zeer lichte bediening. Kvadrat Shade rolgordijnen worden op maat gemaakt en passen uitstekend in een strak interieur. Alle rolgordijnen kunnen handbediend of gemotoriseerd uitgevoerd worden. Afhankelijk van de wensen is er keuze uit transparante, semi-transparante, ondoorzichtige of verduisterende textielen die leverbaar zijn in diverse sfeervolle kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Download onze projectbrochure

Over de hele wereld is Kvadrat Shade te vinden. De raambekleding van Kvadrat Shade verbetert visueel, thermisch en akoestisch comfort in toonaangevende commerciële en residentiële ruimtes over de hele wereld. 

Project overzicht

Kvadrat Shade_Office 01_Shot 01_Rendering.jpg

Al onze producten worden gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en worden ondersteund door de beste service. Kvadrat Shade staat voor flexibiliteit, functionaliteit en esthetische uitmuntendheid. In combinatie met ons unieke gemetalliseerde textiel reguleer je zowel licht als warmte, waardoor een comfortabel interieur ontstaat. Combineer comfort en design met Kvadrat Shade.

Ontdek onze collectie

Probeer de Kvadrat Shade bestektekst generator

Ontdek hoe eenvoudig en snel je met onze bestektekst generator nauwkeurige specificaties kunt genereren voor Kvadrat Shade rolgordijnen – bespaar tijd en optimaliseer de specificaties voor jouw project!

Ontdek de generator