Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Samenwerking met vele nieuwe internationale mogelijkheden

Kvadrat, wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardig designtextiel, heeft de Verosol Group overgenomen. Met de overname van Verosol creëert Kvadrat een sterke positie in de markt van technische zonwerende textielen. Verosol is de wereldwijde specialist in ontwerpen en produceren van functionele doeken voor binnenzonwering.

Datum

  • 6 februari 2019

Met de overname van Verosol creëert Kvadrat een sterke positie in de markt van technische zonwerende textielen. Verosol is de wereldwijde specialist in ontwerpen en produceren van functionele doeken voor binnenzonwering.

De innovatieve doeken van Verosol bieden de hoogste prestaties op het gebied van warmte en daglichtregeling met behoud van zicht naar buiten, dit om een duurzamere leef- en werkomgeving te creëren. Met de overname van Verosol door Kvadrat, zal de toegevoegde waarde en bekendheid van high performance gemetalliseerde binnenzonwering vergroot worden.

Verosol en Kvadrat delen dezelfde visie in het verleggen van de technologische en esthetische grenzen in textielontwerp.

Anders Byriel, CEO Kvadrat: “Verosol en Kvadrat delen dezelfde visie in het verleggen van de technologische en esthetische grenzen in textielontwerp. Kvadrat heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het vlak van innovatie. Als wereldleider op het gebied van gemetalliseerd textiel heeft Verosol een fundamentele positie in de markt. Door veel textielkennis in combinatie met glaskennis, kunnen temperatuur, licht en energiebesparingen behaald worden. Met de toetreding van Verosol tot de Kvadrat familie krijgen we toegang tot cruciale technologieën en kunnen we een sterkere positie in de markt creëren.”

Verosol Nederland blijft haar Official Verosol dealers en verkooppunten ondersteunen zoals men dat gewend is van Verosol. Door een intensievere samenwerking met Kvadrat zal dit bijdragen aan een positief effect op de naamsbekendheid van Verosol, met name onder architecten en designers.