Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Bereken eenvoudig het energiebesparingspotentieel van binnenzonwering

Ook in de wereld van de bouw speelt de factor duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Zowel bij consumenten als bedrijven en overheden. Wat veel mensen zich niet beseffen, is dat binnenzonwering een belangrijke rol kan spelen bij het verduurzamen van een gebouw, zowel in de zomer als in de winter. Dankzij de nieuwe besparingsindicator van Kvadrat Verosol kan nu eenvoudig het energiebesparingspotentieel van binnenzonwering berekend worden.

Datum

  • 6 februari 2022

Kvadrat Verosol, is een expert in binnenzonwering en toonaangevend op het gebied van gemetalliseerde textielen. Kvadrat Verosol heeft een enorm aanbod screens en plissés die warmtewerend, isolerend en sfeercreërend werken. Naast het uitgebreide assortiment, kwalitatieve en hoogwaardige producten die Kvadrat Verosol in eigen huis ontwikkelt en produceert, is het ook een betrouwbare partner en adviseur voor haar klanten. De fabrikant ontwikkelde onlangs een unieke besparingsindicator, waarmee op basis van duurzaamheid een voorselectie kan worden gemaakt. Het klimaat en de regelgeving veranderen en daarmee veranderen ook de eisen en wensen ten aanzien van binnenzonwering.

Besparingsindicator 

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het handig als je in de ontwerpfase al inzicht krijgt in de energiebesparing die gerealiseerd kan worden door het toepassen van bepaalde zonwering. Zeker omdat gemetalliseerde binnenzonwering meegenomen mag worden in de BENG-berekening. De besparingsindicator is ontwikkeld, zodat je in een vroeg stadium al een indicatie kunt krijgen van het energiebesparingspotentieel van de Kvadrat Verosol binnenzonwering waaruit ze willen kiezen. De besparingsindicator is niet alleen voor architecten een handige tool, maar ook bij andere partijen die graag willen verduurzamen, daarvoor komt de besparingsindicator goed van pas.

Besparingsindicator Kvadrat Verosol