Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 
Speel video
 

Thermisch comfort dankzij ons gemetalliseerde textiel

Onze gemetalliseerde zonwering biedt superieur visueel en thermisch comfort, en kan de verwarmings- en koelingskosten van een gebouw aanzienlijk verlagen, wat tevens de CO2-uitstoot vermindert.

In de zomer houdt de gemetalliseerde zonwering van Kvadrat Shade de warmte buiten, terwijl in de winter de warmte binnen blijft. Dit vermindert de warmtetransmissie van je gebouw aanzienlijk. 

Bereken je besparing

Haal optimaal rendement uit raambekleding

Door raambekleding in de zomer op tijd te sluiten, zorg je ervoor dat de warmte niet binnenkomt. In de winter doe je de raambekleding op de koudste momenten van de dag naar beneden, zodat er minder warmte via de ramen ontsnapt. Hierdoor geniet je het hele jaar van een comfortabel interieur.Hoe wordt de berekening uitgevoerd?

De berekeningen van isolatie en zonnewarmtewinst zijn uitgevoerd in WIS 3.0.1.SP2 in overeenstemming met de algoritmen van EN-ISO 52022-3 en zijn gebaseerd op de jaarlijkse zonnestraling en warmtestroom door de ramen. De plaatselijke meteorologische gegevens en de elektriciteitskosten zijn gebaseerd op jaargemiddelden. De COP van de airconditioning/warmtepomp in deze berekeningen is 3.

Ontdek de tool

Infographic effect gemetalliseerd textiel.jpg