Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Kvadrat Shade Expert Centre

Kvadrat Shade staat bekend als de specialist in het ontwerpen en produceren van technisch superieure binnenzonwering, maar wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat we een belangrijke rol kunnen spelen tijdens de ontwerpfase. Onze experts zijn in staat om op maat gemaakte rapporten samen te stellen waarin het effect van onze zonwering in combinatie met specifieke beglazing wordt berekend, binnen het gebouwmodel. Dit doen we in het Kvadrat Shade Expert Centre, waar we streven naar steeds meer duurzame voordelen en superieure waarde.

Door in een zo vroeg mogelijk stadium te starten met ontwerpteams, kan Kvadrat Shade het effect van het zonweringssysteem maximaliseren. Wij werken nauw samen met architecten, adviseurs en gevelingenieurs om de optimale combinatie te vinden van zonwering in combinatie met beglazing. Ons doel is om consequent natuurlijk licht te maximaliseren zonder thermisch of visueel ongemak te veroorzaken. Eenvoudig gezegd, het minimaliseren van de energiekosten van het gebouw zonder in te leveren op het comfort van de gebruikers / bewoners.

De voordelen van Kvadrat Shade

Geen hinderlijke schittering

Geen hinderlijke schittering – een uitstekend zicht op je scherm

Duurzaam

Duurzaam – verminderde CO2-uitstoot

Koel tijdens het zomers

Koel tijdens hete zomers – het doek reflecteert warmte, waardoor het binnen koel blijft

Privacy en uitzicht

Privacy en uitzicht – prachtig uitzicht zonder in te leveren op privacy

Welk doek past bij jou?

Hoe kies je het Kvadrat Shade product dat bij jou past? In de slaapkamer wil je privacy, terwijl de werkruimte om daglicht vraagt. Ook geveloriëntatie is essentieel. Ramen op het zuiden hebben meer zonwering nodig.

Kvadrat Shade heeft verschillende transparanties in haar aanbod in vele kleuren en dessins. Neem eens contact met ons op om het gehele aanbod van Kvadrat Shade te ontdekken.

Neem contact met ons op