Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Speel video

Gegarandeerde privacy en toch genieten van het prachtige uitzicht

De gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Shade bieden ongeëvenaarde prestaties als het gaat om reflectie en visueel comfort. Geniet van de voordelen van privacy overdag, zonder afbreuk te doen aan het prachtige uitzicht buiten.

De ideale klimaatbeheersing

De gemetalliseerde stoffen elimineren schittering en ander hinderlijk licht, terwijl ze ook zorgen voor een gemakkelijk hanteerbaar binnenklimaat en minder behoefte aan verwarming en koeling. De gemetalliseerde achterkant zorgt voor effectieve isolatie van ramen, waardoor het warmteverlies in de winter en de opbouw van warmte in de zomer aanzienlijk wordt verminderd.

Een unieke werking

In de zomer zorgt het metaallaagje voor een zonwerend effect waardoor het binnen koel blijft en in de winter zorgt ditzelfde laagje er juist voor dat de warmte binnen blijft. Hierdoor bespaar je met de raamdecoratie van Kvadrat Verosol tot wel 25% op je energierekening! Verosol is hierin uniek, geen enkele andere aanbieder op de markt kan deze eigenschappen evenaren.


Een breed assortiment

Ons gemetalliseerde textiel biedt warmtewerende, isolerende en sfeercreërende kwaliteiten en is verkrijgbaar in een compleet assortiment plissés, rolgordijnen, panelen en gordijnstoffen. Je kunt kiezen uit meerdere transparanties en modieuze kleuren, stoffen en dessins. Zo maak je van je huis een comfortabel thuis

De kenmerken van Kvadrat Shade gemetalliseerd textiel

Transparantie
Transparantie

Een eenzijdig transparante stof die overdag een perfect uitzicht naar buiten geeft en tegelijkertijd privacy biedt door de inkijk van buitenaf te blokkeren. Bijna elke graad van transparantie is mogelijk.

Reflectie
Reflectie

Een stof die zonlicht weerkaatst en hinderlijk licht filtert. Dit voorkomt verblinding en maakt tegelijkertijd een perfecte doorkijk mogelijk.

Warmtecomfort
Warmtecomfort

Een stof die warmte en kou weerkaatst, de temperatuur optimaliseert en zo voor energiebesparing zorgt.

Design
Design

Een stof met een glanzend, reflecterend metalen oppervlak, waardoor het een stijlvolle, moderne, hightech of zelfs chique uitstraling heeft.

Privacy en uitzicht
Privacy en uitzicht

Dankzij de gemetalliseerde laag geniet je van de voordelen van privacy overdag, zonder afbreuk te doen aan het prachtige uitzicht buiten.

Antistatisch
Antistatisch

Een stof die antistatisch is en geen stof aantrekt.

Welk doek past bij jou?

Hoe kies je het Shade product dat bij jou past? In de slaapkamer wil je privacy, terwijl de werkruimte om daglicht vraagt. Ook geveloriëntatie is essentieel. Ramen op het zuiden hebben meer zonwering nodig.

Kvadrat Shade heeft verschillende transparanties in haar aanbod in vele kleuren en dessins. Neem eens contact met ons op om het gehele aanbod van Kvadrat Shade te ontdekken.

Neem contact met ons op