Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Een aanvulling op de ontwerpfilosofie van de studio

De Tarafdar Studio, gelegen in Cardiff, is gespecialiseerd in het ontwerpen van merkidentiteiten.

Tarafdar Studio

Locatie:

Wales

Binnenzonwering:

  • Kvadrat Shade Semi-open cassette

Textiel:

  • Apo

Het gebouw

In de Welshe stad Cardiff is de Tarafdar Studio te vinden, opgericht door Ibby Tarafdar. De studio is gespecialiseerd in het ontwerpen van merkidentiteiten. Ibby Tarafdar voelde zich geroepen om het voortouw te nemen en een gastvrije ruimte te creëren om creativiteit te stimuleren en het bewustzijn van goed design in Wales te vergroten.

De wens

Het regelen van licht en privacy, om de productiviteit en het visueel comfort van de medewerkers te verhogen. De raambekleding moet een aanvulling vormen op de ontwerpfilosofie van de studio, die designklassiekers uit verschillende periodes en culturen samenbrengt.

De oplossing

Ibby Tarafdar selecteerde de Kvadrat Shade rolgordijnoplossing voor de schuiframen in de studio. De semi-open cassette, ontworpen door Bouroullec Studio is voorzien van een gemetalliseerd Apo textiel. Ibby Tarafdar: "De rolgordijnen zien er strak uit, terwijl de semi-open cassette diepte toevoegt, de rolgordijnen beschermt en de achterkant van het gemetalliseerde textiel laat zien. Dankzij de lichttransmissie van 6% wordt, wanneer de zonwering naar beneden is, het prachtige uitzicht op verschillende gebouwen buiten omgezet in blokken van vage lijnen en vormen. Tegelijkertijd kan er veel licht de studio binnenkomen. Het is echt interessant om te spelen met de verschillende niveaus en lagen van licht."