Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Kvadrat Shade Minimal Bracket Small

Duurzaam design rolgordijn voor kleine ramen

Informatie

Minimal Small is de kleinste variant van onze Minimal collectie en is uitermate geschikt voor kleine ramen, tot een breedte van maximaal twee meter. Dit rolgordijn kan worden uitgevoerd met een uitgebreide collectie textielen; jij kiest het textiel dat het beste bij je interieur en je persoonlijke voorkeuren past. Minimal is geschikt voor montage op vaste ramen en draai-kiepramen (kiep-kantelramen)  en is verkrijgbaar in vier verschillende hardware kleuren.

Bij Minimal Small kun je kiezen uit diverse handmatige en automatische bedieningsopties. De keuze tussen deze opties hangt af van persoonlijke voorkeur en levensstijl, waarbij de kettingbediening traditionele charme biedt en waar automatische bediening gemak en integratie in slimme huissystemen mogelijk maakt.

Minimal is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. De basis van het product is een innovatieve beugel die uit één stuk gevouwen staal is vervaardigd. Minimal beperkt niet alleen het materiaalgebruik tot een minimum, het is ook duurzaam en zeer eenvoudig te monteren, installeren en te gebruiken. Bovendien is het uitzonderlijk flexibel, zowel esthetisch als functioneel. De minimalistische, industriële uitstraling past naadloos in de meeste ruimtes.

Design Ronan en Erwan Bouroullec
Breedte Van 30 tot 200 cm
Hoogte Van 30 tot 320 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Handbediening met kogelketting, Gemotoriseerd 24V DC motor, Gemotoriseerd 12V Batterij
Eigenschappen Installatieprofiel, Draad zijgeleiding

Selecteer een profielkleur naar keuze. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

Geanodiseerd aluminium #ffffff Geanodiseerd
aluminium
RAL 9005 (mat) RAL
9005 (mat)
RAL 9003 (mat) RAL
9003 (mat)
RAL 7016 (mat) #353C40 RAL
7016 (mat)
Bij geanodiseerd aluminium worden de beugels geleverd in bijpassende poedercoating. Het onderprofiel en installatieprofiel worden uitgevoerd in geanodiseerd aluminium.
  • Installatieprofiel
  • Draad zijgeleiding
  • Zamak kettingspanner
3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Shade verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt