Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

We werken in Nederland steeds vaker vanuit huis. Een fijne thuiswerkplek waar je comfortabel en geconcentreerd kunt werken is daarbij essentieel. Bij de inrichting van een thuiskantoor denk je waarschijnlijk als eerste aan een goed bureau en een fijne bureaustoel. Naast goed meubilair is de juiste lichtinval belangrijk voor een fijne werkdag. Niets is bijvoorbeeld zo vervelend als een hinderlijke schittering op je beeldscherm door invallend zonlicht. Met zonwering kun je het zonlicht op je thuiswerkplek blokkeren, maar daarmee gaat vaak je uitzicht verloren. Om over natuurlijk daglicht maar niet te spreken. Dat kan anders!

Welke type raambekleding voor je thuiswerkplek

Bij Kvadrat Shade bieden we diverse soorten raambekleding waarmee je zelf bepaalt hoeveel licht, uitzicht en inkijk je wilt hebben. Maar welke type raamdecoratie sluit het beste aan op jouw wensen? Wij vertellen je graag over de (on)mogelijkheden en voordelen per type raambekleding?

Rolgordijnen thuiswerkplek

Rolgordijnen hebben een strakke, moderne uitstraling. Kies voor transparante, ondoorzichtige of verduisterende stof voor jouw ideale hoeveelheid licht, uitzicht en inkijk.

Ik wil graag meer weten

Plisségordijnen thuiswerkplek

Plisségordijnen hebben een geplooid doek en sluiten goed aan bij elk type thuiskantoor. Kies voor top down bottom up om zelf te bepalen welk deel van het raam je wilt bedekken.

Ik wil graag meer weten

Jaloezieën thuiswerkplek

Met jaloezieën regel je de hoeveelheid licht en uitzicht door de horizontale lamellen te stellen. Aluminium jaloezieën komen tot hun recht in een moderne, industriële inrichting.

Lees meer

Gordijnen thuiswerkplek

Wil je je thuiskantoor graag wat meer aankleden? Met gordijnen creëer je direct meer sfeer. Het gemetalliseerde textiel houdt bovendien de zon buiten, met behoud van uitzicht en natuurlijk licht.

Vertel mij meer