Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Zoek je raambekleding met een moderne uitstraling? Rolgordijnen hebben een strakke, rustige look en passen perfect bij een modern thuiskantoor.

Zonwering, warmtewering en isolatie in je werkkamer

Wil je niet alleen de zon maar ook de warmte buitenhouden? Dan is een rolgordijn met gemetalliseerde stof de uitkomst. Dit dunne metaallaagje zit aan de buitenkant van de stof en reflecteert zonlicht, én de daarbij opbouwende warmte, direct weer naar buiten. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten en de warmte binnen blijft. Zo creëer je een werkplek die altijd een prettige temperatuur heeft; ’s zomers en ’s winters. En dat is niet alleen comfortabel voor je lichaam, het verlaagt bovendien je energierekening.

Prestatie overzicht

De genoemde waarden zijn gebaseerd op de donkerste kleur textiel en bepaald in combinatie met zonwerend ZHR++ glas (ref. type G, EN 14501:2021), gemeten conform EN 14500:2021 en bepaald conform EN ISO 52022-3. Individuele waarden per kleur zijn op te vragen. 

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Voorkom verblinding, behoud uitzicht en daglicht

Wil je graag een rolgordijn op je thuiskantoor, bedenk dan goed welk type textiel bij je wensen past. Met een rolgordijn met een transparante of semi-transparante stof houd je fel zonlicht buiten, met behoud van natuurlijk licht en uitzicht. Zo kun jij je werk doen zonder verblind te worden en zonder dat je je afgesloten voel van de wereld. Werk je met een beeldscherm en wil je geen last hebben van hinderlijke reflectie in je beeldscherm? Kies dan voor een semi-transparant of non-transparant (ondoorzichtig) doek. Werk je regelmatig ’s avonds en wil je ook in de avonduren geen inkijk van buitenaf? Kies dan voor een ondoorzichtige of verduisterende stof. Met deze stoffen voorkom je inkijk onder alle omstandigheden.

Voordelen van rolgordijnen op je thuiswerkplek

  • Strakke, moderne uitstraling;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Transparant, semi-transparant, non-transparant of verduisterend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Hoge kwaliteit en altijd op maat gemaakt.

Toon mij alle rolgordijnen