Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

De voordelen van Kvadrat Shade binnenzonwering

Je wilt aangenaam wonen, of het nu zomer of winter is. Op warme dagen moet het binnen heerlijk koel zijn en op de koude dagen juist lekker warm. Bovendien wil je overdag graag blijven genieten van het uitzicht, ook wanneer je rolgordijnen naar beneden zijn. Daarom is de binnenzonwering van Kvadrat Shade de juiste keuze voor jou.

Het geheim van onze duurzame raambekleding is het unieke gemetalliseerde textiel dat zorgt voor warmtewering, isolatie en een sfeervolle ambiance.

De voordelen van Kvadrat Shade

Geen hinderlijke schittering

Geen hinderlijke schittering – een uitstekend zicht op je scherm

Duurzaam

Duurzaam – verminderde CO2-uitstoot

Koel tijdens het zomers

Koel tijdens hete zomers – het doek reflecteert warmte, waardoor het binnen koel blijft

Privacy en uitzicht

Privacy en uitzicht – prachtig uitzicht zonder in te leveren op privacy

Thermisch comfort

Onze gemetalliseerde stoffen reflecteren tot 85% van de zonnestralen. In de winter houden ze de warmte goed vast, waardoor je minder hoeft te verwarmen. Dit levert tot wel 25% energiebesparing per jaar op.

Lees meer

Visueel comfort

De gemetalliseerde textielen van Kvadrat Shade reflecteren zonlicht en filteren hinderlijk licht. Hierdoor geven ze een perfect uitzicht naar buiten, terwijl ze privacy overdag bieden.

Lees meer

Privacy met behoud van uitzichtOnze gemetalliseerde raambekleding biedt overdag privacy zonder het uitzicht naar buiten te belemmeren. Dit komt door het reflecterende aluminiumlaagje op de achterzijde dat overdag de inkijk van buiten voorkomt, terwijl jij nog steeds van het uitzicht kunt blijven genieten.

Ontdek de textielen

Vind een specialist in de buurt

Onze dealers verzorgen graag advies op maat en zorgen ervoor dat jij de perfecte Kvadrat Shade zonwering vindt.

Vind een dealer in de buurt