Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Raambekleding voor je badkamer moet voldoen aan een aantal belangrijke en specifieke eisen. Zo wil je waarschijnlijk een product dat inkijk voorkomt. Je wilt immers niet dat je buren je kunnen zien als je net onder de douche uitstapt. Bovendien moet de raambekleding in je badkamer vochtbestendig zijn. Daarmee voorkom je dat er na verloop van tijd vocht- en schimmelplekken op je raamdecoratie ontstaan.

Jaloezieën voor in je badkamer

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raambekleding voor je badkamer. Laat de jaloezieën helemaal zakken en draai de horizontale lamellen dicht voor absolute privacy. Wil je graag wat meer lichtinval en uitzicht? Doe dan de jaloezieën (gedeeltelijk) open. Verander hiervoor in een handomdraai de stand van de lamellen of trek de jaloezie omhoog.

Raambekleding voor vochtige ruimtes

In een badkamer is de luchtvochtigheid vaak hoog. Na het douchen kan het raam of een spiegel soms flink beslaan. Stoffen raambekleding kan na verloop van tijd ontsierende vocht- of schimmelvlekken krijgen. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en bieden daarmee een mooie oplossing voor raambekleding in de badkamer.

16 en 25 mm lamelbreedte

Aluminium jaloezieën zijn leverbaar met twee verschillende lamelbreedtes: 16 en 25 mm. Kies voor 16 mm als je een klein raam hebt, of als je een verfijnde uitstraling wilt realiseren. Heb je een groter raam in je badkamer? Kies dan voor jaloezieën met een breedte van 25 mm voor een robuustere uitstraling.

Jaloezieën op maat voor jouw badkamer

We maken alle jaloezieën voor je op maat. Dat bespaart jou niet alleen werk; zo weet je bovendien zeker dat je raambekleding perfect past. Onze standaard op maat gemaakte jaloezieën zijn voorzien van een koord en een draaistang. Liever een strakker resultaat? Kies dan voor onze Milano jaloezieën. Deze bedien je met één gecombineerde bedieningsstang.

Voordelen van jaloezieën in je badkamer

  • Zeer geschikt voor vochtige ruimtes;
  • Eenvoudig te reinigen;
  • Bepaal in een handomdraai de gewenste hoeveelheid privacy;
  • Altijd op maat gemaakt voor optimaal resultaat;
  • Verkrijgbaar in zestien kleuren.

Toon mij alle jaloezieën