Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Raambekleding is sterk bepalend voor de sfeer en uitstraling van je woonkamer. Er zijn verschillende soorten raambekleding geschikt voor deze ruimte. Bij Kvadrat Shade bieden we rolgordijnen, plisségordijnen, gordijnen en jaloezieën voor de woonkamer.

Welke type raambekleding voor je woonkamer?

De woonkamer is waarschijnlijk de meest veelzijdige ruimte in je huis. Het is de ruimte waar je gezellig met je gezin, familie en vrienden samenkomt. Tegelijkertijd is het ook de ruimte waar je op zondagochtend in alle privacy in je badjas rustig wilt wakker worden. Maar welk type raambekleding past nou het beste bij jou? Wij hebben de kenmerken en voordelen van de verschillende soorten raamdecoratie voor je op een rijtje gezet.

Rolgordijnen woonkamer

Rolgordijnen hebben een rustige, strakke uitstraling en passen uitstekend in een modern interieur. Gemetalliseerde rolgordijnen zijn niet alleen zon-, maar bovendien warmtewerend en isolerend.

Lees meer

Plisségordijnen woonkamer

Plisségordijnen hebben een tijdloze uitstraling en passen bij iedere woonstijl; van landelijk en romantisch tot modern en industrieel.

Lees meer

Gordijnen woonkamer

Gordijnen zijn een echte sfeermaker. Afhankelijk van de kleur van de stof én de gekozen plooi creëer je een moderne of juist een landelijke uitstraling.

Lees meer

Jaloezieën woonkamer

Op zoek naar raambekleding voor jouw moderne of industriële interieur? Overweeg dan zeker aluminium jaloezieën als raambekleding voor je woonkamer. 

Lees meer