Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Kvadrat Shade draagt bij aan een duurzamere omgeving

“Creating a Better Environment” is een belangrijk onderdeel van ons DNA en het minimaliseren van onze impact op het milieu is een logisch verlengstuk van onze missie; het creëren van duurzame omgevingen waarin mensen comfortabel kunnen leven en werken. Sinds de oprichting van Verosol in 1965 heeft deze missie centraal gestaan in al onze activiteiten. Vanaf het allereerste begin zijn onze producten ontworpen om bij te dragen aan aanzienlijke energiebesparingen en een comfortabel binnenklimaat.

Uv-straling kan aanzienlijke schade toebrengen aan meubilair. Kvadrat Shade-stoffen zijn gemetalliseerd met een dun laagje aluminium en bieden ongeëvenaarde bescherming tegen deze schadelijke stralen, terwijl er toch natuurlijk licht in de kamer kan komen. De gemetalliseerde stoffen hebben uitstekende kleurechtheidseigenschappen die bestand zijn tegen verbleken en de uitstraling van je zonwering behouden.

Kvadrat Shade wordt gevoed door de zon!

Met het plaatsen van zonnepanelen heeft Kvadrat Shade een grote stap gezet in het verduurzamen van de productielocatie in Nederland. Met de installatie van ruim 2.000 zonnepanelen zijn we in staat om 800.000 kWh per jaar op te wekken.

Nieuws item zonnepanelen

KSA building front.jpg

Recente updates

Nieuwsgierig geworden naar Kvadrat Shade? Ga naar onze nieuws pagina om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen rondom ons bedrijf. 

Lees onze nieuwsberichten