Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 
Speel video

Geniet van visueel comfort met gemetalliseerd textiel

Gemetalliseerd textiel creëert visueel comfort door verblinding tegen te gaan en tegelijkertijd een goed visueel contact met de buitenwereld te behouden. Ons gemetalliseerd textiel is voorzien van een ultradunne laag ondoorzichtig aluminium. Hierdoor kan ons gemetalliseerd textiel tot 85% van de zonnestraling reflecteren en diffuse lichttransmissie voorkomen.

Blijf genieten van het uitzicht

Een gemetalliseerd textiel met een openheidsfactor van slechts 2-4%, in combinatie met een lichttransmissie tot 7%, voorkomt schittering en zorgt overdag voor een goed zicht naar buiten. Ons gemetalliseerd textiel houdt verblindend zonlicht tegen, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht en natuurlijk daglicht.

Geniet van privacy overdag

Een ander voordeel van onze gemetalliseerde binnenzonwering is dat je overdag blijft genieten van je privacy. Dit komt door de reflecterende aluminium laag: deze blokkeert de inkijk van buiten naar binnen, terwijl jouw uitzicht behouden blijft.


Probeer het zelf! Ervaar het verschil in lichtinval en hinderlijke weerkaatsing

Bepaal zelf je mate van privacy

Onze Kvadrat Shade collectie biedt een verscheidenheid aan textielen. De ruimtes in je woning kunnen verschillende eisen stellen aan privacy. Met ons assortiment textiel kun je voor elke ruimte een passende oplossing kiezen. Het doorzicht van ons gemetalliseerd textiel is bovendien kleuronafhankelijk, zonder afbreuk te doen aan prestaties of functionaliteit.

Vind een specialist in de buurt

Onze dealers verzorgen graag advies op maat en zorgen ervoor dat jij de perfecte Kvadrat Shade zonwering vindt.

Vind een dealer in de buurt