Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Bespaar energie en geniet van een comfortabel interieur

In ons streven naar een duurzamere levensstijl is het belangrijk om aandacht te besteden aan energiebesparing in huis. Een effectieve en vaak over het hoofd geziene manier om energie te besparen, is een juist gebruik van je raambekleding. Door bewust te kiezen voor de juiste materialen en je raambekleding op bepaalde momenten te open of te sluiten, kun je niet alleen de esthetiek van je woning verbeteren, maar ook aanzienlijk bijdragen aan een verminderd energieverbruik.

Open je zonwering

Wanneer het buiten nog niet zo warm is, maar de zon al wel volop schijnt, doe je je raambekleding omhoog en zorg je ervoor dat het zonlicht je ruimte binnenkomt. Hierdoor wordt de behoefte aan kunstmatige verwarming worden verminderd en hoef je dus minder te stoken. Goed voor het milieu én je energierekening!

Sluit je zonwering

In de warme maanden sluit je je binnenzonwering op tijd om de felle zonnestralen buiten te houden. Hierdoor houd je je woning tot 5 graden koeler. 

In de wintermaanden werkt je binnenzonwering juist isolerend: sluit je zonwering op de koudste momenten van de dag en houd de warmte binnen.

Geautomatiseerde zonwering

Slimme raambekleding verbetert energiebesparing door automatische bediening. Het opent bij daglicht, sluit bij een specifieke interieurtemperatuur en sluit automatisch bij zonsondergang, waardoor privacy behouden blijft. Geautomatiseerde zonwering optimaliseert energieverbruik zonder actieve interventie.

Ontdek wat jij kunt besparen met Kvadrat Shade raambekleding

Wil je weten hoeveel energie je dankzij je raambekleding kunt besparen? Met de handige tool van Kvadrat Shade kun je eenvoudig je jaarlijkse energiebesparing berekenen. 

Bereken mijn besparing