Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Functionele binnenzonwering

Kvadrat Shade is de bedenker en grondlegger van gemetalliseerd textiel en plisségordijnen. Wij innoveren voortdurend om de beste prestaties op het gebied van warmte- en daglichtbeheersing te bieden. We streven naar het creëren van het meest duurzame binnenklimaat, waar mensen comfortabel kunnen wonen en werken.

Kvadrat Shade is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van functionele binnenzonwering en wereldwijd leverancier van gemetalliseerd textiel. Al bijna 60 jaar produceert Kvadrat Shade hoogwaardige zonwering met een aluminium achterzijde die op warme dagen zonnestraling reflecteert en op koude dagen een uitstekende isolatie biedt.

Made in Holland

Onze medewerkers in Eibergen zijn trots op de Kvadrat Shade producten die ze maken. Ons productieproces is duurzaam ingericht en geeft onderscheidende producteigenschappen. Hierdoor gaat de zonwering van Kvadrat Shade lang mee en levert jaar in jaar uit de nodige energiebesparing op.

Ontdek hoe het begon

 

Recente updates

Nieuwsgierig geworden naar Kvadrat Shade? Ga naar onze nieuws pagina om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen rondom ons bedrijf. 

Lees onze nieuwsberichten

Verkooppunten

Wil je meer informatie over Kvadrat Shade, onze producten of onze service? Neem dan nu contact met ons op!

Vind een dealer in jouw buurt