Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Wie is Kvadrat Shade?

Kvadrat Shade is de grootste producent van gemetalliseerd textiel: in rolgordijnen, plissés, gordijnen en als vlakdoek. De innovatieve stoffen van Kvadrat Shade bieden de hoogste prestaties op het gebied van warmte- en daglichtregeling met behoud van zicht naar buiten, om een duurzaam en comfortabel binnenklimaat te creëren.

Kvadrat Shade is onderdeel van Kvadrat S.A., een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardig designtextiel. Het hoofdkantoor en de productielocatie van Kvadrat Shade zijn gevestigd in het Gelderse Eibergen. Kvadrat Shade heeft daarnaast vestigingen in Australië en Spanje en een wereldwijd netwerk van licentiehouders voor wereldwijde distributie. Bij Kvadrat Shade Eibergen zijn 100 mensen werkzaam. Kvadrat heeft wereldwijd bijna 1.000 medewerkers.

Bij Kvadrat Shade hebben we de baan die bij je past
- Prettige werksfeer
- No-nonsense werkwijze
- Afwisseling van werkplek
- Veel ruimte voor ontwikkeling

Werk waar je trots op bent en dat je met plezier doet: daar gaan we voor bij Kvadrat Shade.

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

Ik heb gesolliciteerd... en nu? Jouw sollicitatie komt terecht bij onze HR-afdeling. Bij voldoende raakvlakken nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Daarna volgen er één of twee gesprekken met een leidinggevende, HR en/of een toekomstige collega van de afdeling of productielocatie. Als jij ervan overtuigd bent dat Kvadrat Verosol bij jou past, en jij hebt ons weten te overtuigen van jouw kwaliteiten, dan ga je van start!

Onze kernwaarden

Respect & inclusiviteit

Prestatiegericht, doelen in resultaten vertalen

Innovatief

Teamgericht werken