Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Wil je op je thuiswerkplek graag meer sfeer creëren? Bijvoorbeeld om klanten te ontvangen, of omdat je zelf graag in een huiselijke omgeving werkt? Dan zijn gordijnen een mooie vorm van raambekleding voor jouw thuiswerkplek.

Kies een enkele, dubbele, triple, waveplooi of ringen voor je thuiskantoor

Met de transparante en semi-transparante gordijnen van Kvadrat Verosol creëer je direct meer gezelligheid en sfeer. De kleur en de plooi van de gordijnen zijn sterk bepalend voor de uitstraling van je raambekleding. Heb je een modern, strak thuiskantoor? Kies dan voor een enkele plooi of een waveplooi. Voorkeur voor een klassiekere, vollere uitstraling? Dan is een dubbele of triple plooi een mooie optie. Liever gordijnen zonder plooi? Kies dan voor gordijnen met ringen.

Combineer gordijnen ook eens met plisségordijnen, rolgordijnen of jaloezieën. Zo bepaal je op elk moment van je werkdag de ideale combinatie van daglicht, uitzicht en privacy.

Voorkom hinderlijk zonlicht, behoud je uitzicht

Bij Kvadrat Verosol leveren we gordijnen in transparante en semi-transparante gemetalliseerde stof. Het dunne metalen laagje aan de buitenkant van de stof neemt hinderlijk zonlicht weg. Tegelijkertijd behoud je je uitzicht naar buiten, ook als de gordijnen dicht zijn.

Voordelen van gordijnen op je thuiswerkplek

  • Creëer direct sfeer en gezelligheid;
  • Transparant en semi-transparant;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Verkrijgbaar in achttien kleuren;
  • Op maat gemaakt voor het perfecte resultaat.

Toon mij alle gordijnen