Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Multi rolgordijn QS83

Bedien tot drie gordijnen in één keer dankzij speciaal koppelsysteem: ideaal voor grote raampartijen

Informatie

Het Kvadrat Verosol Multi rolgordijn QS83 is een gekoppeld rolgordijnsysteem voor grote raampartijen in bijvoorbeeld erkers. Door middel van koppelstukken zijn de rolgordijnen samen te voegen voor één, gelijktijdige bediening.

Het Multi gordijn onderscheidt zich door verschillende innovatieve kenmerken. Het rolgordijn is nagenoeg geruisloos, biedt extreem veel gebruikersgemak en een zeer kleine lichtkier. Er kunnen maximaal drie rolgordijnen aan elkaar worden gekoppeld; zelfs onder een hoek van 45 of 90 graden. Het rolgordijn is geschikt voor plaatsing op vaste ramen en draai-kiepramen (kiep-kantelramen). We maken de QS83 voor je op maat in onze fabriek in Eibergen. Naast een handbediende versie, bieden we een elektrische variant, voor nog meer gebruikersgemak.

Breedte Van 70 tot 280 cm
Hoogte Van 100 tot 400 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Handbediening, Gemotoriseerd 24V DC motor

Selecteer een profielkleur naar keuze. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

Geanodiseerd aluminium #ffffff Geanodiseerd
aluminium
9001 Crèmewit #E9E0D2 9001
Crèmewit
9005 Gitzwart #2A2A2C 9005
Gitzwart
9010 Reinwit #fcfaf5 9010
Reinwit
9016 Verkeerswit #f1f0ea 9016
Verkeerswit

Montageprofiel QS84:
Multi cassette QS84: Dit rolgordijnsysteem is volledig opgeborgen in één cassette. In dit systeem kunnen maximaal drie rolgordijnen worden gekoppeld, tot een totale breedte van samen 4,5 meter. Alle rolgordijnen worden door middel van één bediening bediend.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Shade verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt