Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Special Trapezium V plissé P75

De raambekleding voor trapeziumvormige ramen; breed van boven, smal van onder

Informatie

Heb je een huis met uniek gevormde ramen? Prachtig natuurlijk, maar wel lastig om passende raambekleding te vinden. Niet bij Kvadrat Shade!

Binnen onze plissécollectie bieden we diverse specials. Onze specials zijn dé oplossing voor ramen met bijzondere vormen. Zo is onze Trapezium V plissé P75 speciaal ontwikkeld voor ramen die taps toelopen. De bovenkant van het raam is hierbij breder dan de onderkant. Deze plisségordijnen maken we exact voor je op maat. Zo weet je zeker dat we ook voor jouw 'lastige' trapeziumvormige raam de perfecte raambekleding hebben!

Voor je Trapezium V plissé kun je kiezen uit diverse stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend. Kies voor (semi-)transparant als je overdag in alle privacy wilt blijven genieten van je uitzicht. Liever ook 's avonds 100% privacy? Kies dan voor een ondoorzichtige of verduisterende stof.

Dit plisségordijn is geschikt als raambekleding voor vaste ramen en draai-kiepramen (kiep-kantelramen). Bediening is eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke, geremde koordbediening.  

Is je raam aan de bovenkant juist smaller dan aan de onderkant? Dan is ons Trapezium A plissé de raambekleding voor jou!

Design Kvadrat Shade
Breedte Van 50 tot 210 cm
Hoogte Van 20 tot 300 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Koordrembediening, Handgreepbediening
Eigenschappen Speciale vorm

Selecteer een profielkleur naar keuze. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

Geanodiseerd aluminium #ffffff Geanodiseerd
aluminium
1019 Grijsbeige #a48f7a 1019
Grijsbeige
7016 Antraciet grijs #353C40 7016
Antraciet grijs
9001 Crèmewit #E9E0D2 9001
Crèmewit
9005 Gitzwart #2A2A2C 9005
Gitzwart
9010 Reinwit #fcfaf5 9010
Reinwit
9016 Verkeerswit #f1f0ea 9016
Verkeerswit
3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Shade verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt