Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Standaard rolgordijn QS80

Nagenoeg geruisloos rolgordijn voor grote raampartijen met een breedte tot 280 cm

Informatie

Een zeer robuust en stil rolgordijnsysteem met innovatieve eigenschappen: dat is de QS80-serie. Deze serie is uitermate geschikt voor grote raampartijen, tot een breedte van 280 cm en een hoogte van maximaal 400 cm. Deze rolgordijnen zijn naast montage op vaste ramen ook geschikt voor montage op draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd). 

De rolgordijnen uit de Kvadrat Verosol QS80-serie worden op maat gemaakt in onze fabriek in Eibergen. De rolgordijnen kenmerken zich door het mooie design en de zeer lichte bediening. Naast de standaard uitvoering bieden we ook een cassette-uitvoering. De cassette is voorzien van een speciale kettingdoorvoer waardoor de bediening nagenoeg geruisloos is. Kvadrat Verosol rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening, voor nog meer gebruikersgemak.

Breedte Van 70 tot 280 cm
Hoogte Van 100 tot 400 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Handbediening, Gemotoriseerd 24V DC motor, Gemotoriseerd 12V Batterij

Selecteer een profielkleur naar keuze. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

Geanodiseerd aluminium #ffffff Geanodiseerd
aluminium
9001 Crèmewit #E9E0D2 9001
Crèmewit
9005 Gitzwart #2A2A2C 9005
Gitzwart
9010 Reinwit #fcfaf5 9010
Reinwit
9016 Verkeerswit #f1f0ea 9016
Verkeerswit

Montageprofiel QS81:
Het belangrijkste kenmerk van dit rolgordijn is het gebruikersgemak en comfort. Het rolgordijn is voorgemonteerd in een montageprofiel en kan eenvoudig met montageclips worden bevestigd. Ondanks de aluminium ketting is het rolgordijn erg stil en licht in de bediening.

Cassette QS82:
Een rolgordijn netjes opgeborgen in een cassetteprofiel. Het cassettesysteem is zo ontworpen dat de onderlat deel uitmaakt van de cassette. Door het toepassen van een silicone geleiding is het bedienen van het rolgordijn nagenoeg geruisloos ondanks de aluminium ketting. Het cassettesysteem is uit te breiden met profiel zijgeleiding waardoor er één mooi geheel ontstaat.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Shade verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt