Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Vario plissé P71

Bepaal zelf welk deel van het raam je wilt bedekken met dit top down-bottom up plisségordijn

Informatie

Oók leverbaar als Verofit, kijk voor meer informatie bij optioneel.

De Vario plissé P71 is een top down-bottom up plissé. Dit soort plisségordijnen kun je halverwege het raam plaatsen, maar je kunt ook de bovenkant of juist de onderkant van het raam bedekken. Hiermee biedt de Vario plissé je optimale flexibiliteit qua zonwering, daglicht en privacy.

De Vario plissé is zeer geschikt om hinderlijke inkijk van buiten naar binnen tegen te gaan. Bedek daarvoor het raam tot ooghoogte en laat het bovenste deel van het raam vrij. Kies voor een gemetalliseerde transparante of semi-transparante stof en geniet in alle privacy zelf overdag volop van je uitzicht, ook door het bedekte deel van het raam.

Het Vario plisségordijn van Kvadrat Verosol is gemakkelijk en intuïtief te bedienen. Dit product kan geleverd worden met optrekkoorden of handgreepbediening. Geschikt voor montage op vaste ramen en draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd). Dankzij montage zonder boren is dit plisségordijn ook geschikt voor kunststof kozijnen.

Vario plissé P71 is verkrijgbaar als lichtdoorlatend (transparant en semi-transparant), ondoorzichtig of verduisterend plisségordijn.

Design Kvadrat Shade
Breedte Van 30 tot 290 cm
Hoogte Van 20 tot 300 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Koordrembediening, Koordremmen aan een zijde, Handgreepbediening, Verofit, Frameless

Selecteer een profielkleur naar keuze. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

Geanodiseerd aluminium #ffffff Geanodiseerd
aluminium
1019 Grijsbeige #a48f7a 1019
Grijsbeige
7016 Antraciet grijs #353C40 7016
Antraciet grijs
9001 Crèmewit #E9E0D2 9001
Crèmewit
9005 Gitzwart #2A2A2C 9005
Gitzwart
9010 Reinwit #fcfaf5 9010
Reinwit
9016 Verkeerswit #f1f0ea 9016
Verkeerswit

Verofit:
Dankzij het montageprofiel wordt montage gemakkelijker. Het rolgordijn is voorgemonteerd in een montageprofiel en kan eenvoudig met montageclips worden bevestigd.
Klik hier voor meer info

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Shade verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt