Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Elektrische raamdecoratie en Smart Home

Eén van de gemakken van Kvadrat Shade binnenzonwering is dat je je rolgordijn of plisségordijn op afstand kunt bedienen, gewoon vanuit je luie stoel! Een groot deel van de Kvadrat Shade collectie is verkrijgbaar met gemotoriseerde bediening. Met één druk op de knop gaat je binnenzonwering omhoog of omlaag. Zo regel je in een handomdraai een comfortabel binnenklimaat én gezellige sfeer in huis.

Elektrische bediening

Veel Kvadrat Shade raambekleding kunnen we voorzien van elektrische bediening. Hierbij heb je de keuze uit verschillende systemen; van batterij-gevoede oplossingen met een afstandsbediening, tot complete groepen die je via een relaiskast centraal of decentraal bedient. Onze dealers vertellen je graag meer over de mogelijkheden en welke oplossing het beste aansluit bij jouw situatie.

Tahoma Switch.jpg

Opladen via de zon

Sommige gemotoriseerde producten werken met een batterijmotor, andere met een oplaadbare batterij die je eens per drie maand een nacht oplaadt. Een kwestie van het bijgeleverde kabeltje in de binnenzonwering steken en de stekker in het stopcontact doen. De volgende dag is de binnenzonwering weer klaar voor minstens een aantal maanden bedieningsgemak. De gemotoriseerde bediening is ook verkrijgbaar met een klein zonnepaneeltje. Op zonnige dagen laadt de batterij zichzelf op en hoeft jij de bediening dus nog minder vaak zelf op te laden.

  Kindveiligheid

  Voor raambekleding met gemotoriseerde bediening is geen transformator nodig en hoef je geen kabels aan te leggen. Dat bespaart je weer een klus en zo blijft je interieur ook nog mooi strak. Bovendien ben je dankzij de gemotoriseerde bediening verlost van loshangende koorden. Daarmee zijn onze gemotoriseerde oplossingen heel veilig voor kinderen. Het goede nieuws is dat gemotoriseerde bediening heel betaalbaar is. Vraag ernaar bij je lokale Kvadrat Shade dealer. Onze lokale dealers adviseren je graag over de mogelijkheden. 

  Perfect tot in detail

  Kvadrat Shade binnenzonwering is perfect tot in detail. Dat zie je direct aan de degelijke materialen waarvan onze plisségordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën en gordijnstoffen zijn gemaakt. Niet alleen de doeken zijn robuust, maar ook de profielen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze productontwikkelaars werken voortdurend aan het optimaliseren van het bedieningsgemak en comfort van de Kvadrat Shade collectie. We zijn gedreven om te blijven innoveren en binnenzonwering en comfort continu naar een hoger niveau te brengen.

  Vind een specialist in de buurt

  Onze dealers verzorgen graag advies op maat en zorgen ervoor dat jij de perfecte Kvadrat Shade zonwering vindt.

  Vind een dealer in de buurt