Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 
Speel video
 

Energiezuinige raambekleding

Wil je weten hoeveel energie je dankzij je raambekleding kunt besparen? Met deze handige tool van Kvadrat Shade kun je eenvoudig je jaarlijkse energiebesparing berekenen.

Ontdek het meest geschikte textiel voor jou!Ontdek hier welk Kvadrat Shade-product jou het beste thermisch comfort en energie-efficiëntie biedt. De indicator berekent ook toekomstige energiebesparingen en verminderingen van de CO2-footprint.

Haal optimaal rendement uit jouw raambekleding

Door je raambekleding in de zomer op tijd te sluiten, zorg je ervoor dat de warmte niet binnenkomt. In de winter doe je de raambekleding op de koudste momenten van de dag naar beneden, zodat er minder warmte via de ramen ontsnapt. Hierdoor geniet je het hele jaar van een comfortabel interieur.Bereken de voordelen van het gebruik van Kvadrat Shade gemetalliseerde stoffen

Lijkt het je interessant om te berekenen hoeveel energie jij kunt besparen per jaar? Door op de knop te klikken hieronder wordt je verwezen naar de tool waarmee jij een indicatie kunt krijgen hoeveel je kunt besparen door gebruik te maken van Kvadrat Shade gemetalliseerde binnenzonwering. 

Bereken je energiebesparing 

Infographic effect gemetalliseerd textiel.jpg

Bereken in een paar stappen de energiebesparing voor jouw woning

  1. Selecteer een Kvadrat Shade textiel
  2. Kies een locatie die vergelijkbaar is met de locatie van jouw woning
  3. Selecteer de beglazing en de geveloriëntatie
  4. Selecteer eventueel een tweede Kvadrat Shade textiel en maak een vergelijking

*Berekeningen van isolatie en zonnewarmtewinst zijn uitgevoerd in WIS 3.0.1.SP2 in overeenstemming met de algoritmen van EN-ISO 52022-3 en zijn gebaseerd op de jaarlijkse zonnestraling en warmtestroom door de ramen. De plaatselijke meteorologische gegevens en de elektriciteitskosten zijn gebaseerd op jaargemiddelden. De COP van de airconditioning/warmtepomp in deze berekeningen is 3.