Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Om comfortabel te kunnen wonen en werken is zonwering een must. Gemetalliseerde raambekleding zorgt ervoor dat het in de zomer binnen lekker koel blijft en in de winter aangenaam warm.

Ontdek hoe het werkt

Zonwering is een belangrijk element in ieder interieur. Gemetalliseerde raambekleding van Kvadrat Shade kan tot 85% van de zonnestralen weerkaatsen en verblinding voorkomen, terwijl het uitzicht naar buiten toe intact blijft. 

Ontdek de voordelen

Een deel van de zonnestraling wordt gereflecteerd door de beglazing. Het grootste deel van de zonnestraling wordt door de gemetalliseerde zonwering van Kvadrat Shade naar buiten gereflecteerd, rechtstreeks terug door de beglazing.

Ontdek het effect
Dankzij de uitstekende zonwerende en isolerende eigenschappen van Kvadrat Shade gemetalliseerde raambekleding kun je tot maar liefst 25% aan energie besparen. Deze besparingen zal je snel terugzien in je portemonnee!
Ontdek hoeveel je kunt besparen

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Shade verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt