Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 
Speel video

De voordelen van Kvadrat Shade binnenzonwering

Gemetalliseerde textielen van Kvadrat Shade kunnen tot maar liefst 85% van de zonnestralen weerkaatsen. Zo voorkom je ongewenste warmteopbouw op warme dagen en word je niet langer verblind door het felle zonlicht. En dat terwijl je wel kunt blijven genieten van je uitzicht. Op koude dagen helpt onze raambekleding juist om de warmte binnen te houden en zo je energierekening te verlagen.

Ons geheim? Gemetalliseerd textiel, voorzien van een nanolaag aluminium, waardoor de stof een sterk reflecterende en isolerende werking heeft.

De voordelen van Kvadrat Shade

Geen hinderlijke schittering

Geen hinderlijke schittering – een uitstekend zicht op je scherm

Duurzaam

Duurzaam – verminderde CO2-uitstoot

Koel tijdens het zomers

Koel tijdens hete zomers – het doek reflecteert warmte, waardoor het binnen koel blijft

Privacy en uitzicht

Privacy en uitzicht – prachtig uitzicht zonder in te leveren op privacy


Probeer het zelf! Ervaar het verschil in lichtinval en hinderlijke weerkaatsing

De voordelen van gemetalliseerde binnenzonwering op een rij

Zon- en warmtewerend in de zomer

Kvadrat Shade binnenzonwering is dé oplossing voor woningen en werkplekken waar het in de zomer onaangenaam warm wordt. Zonlicht komt door de ramen naar binnen en de temperatuur loopt daardoor snel op. Vanwege de goede isolatie van het huis blijft de warmte vervolgens in huis hangen. Met gemetalliseerde binnenzonwering komt het niet zover. Het reflecterende doek weert de zonnestraling en de daarmee gepaarde warmteopbouw. Zo kun jij ook in de zomer genieten van een aangenaam koel huis.

Aluminiumlaag op het doek weerkaatst zonlicht
Warmte blijft buiten
In de zomer genieten van een aangenaam koel huis

Isolerend in de winter

Als het buiten koud is, gaat er veel warmte verloren via de ramen, zelfs in moderne huizen met HR++ of triple glas. Het gemetalliseerde doek van Kvadrat Shade werkt als een extra isolatielaag en geeft weinig warmte af. Vergelijk het met een thermoskan: het aluminiumlaagje in de fles zorgt ervoor dat de inhoud warm blijft. Zo werkt onze gemetalliseerde raambekleding ook. De aluminium laag die in de zomer het zonlicht en de warmte weerkaatst, houdt in de winter de warmte juist binnen. Al met al zorgt dit voor meer comfort in huis.

Een groot voordeel van de warmtewerende en isolerende raambekleding van Kvadrat Shade is dat je veel energie bespaart. Uit onderzoek blijkt dat de besparing op je energiekosten jaarlijks kan oplopen tot wel 25%. 

Bespaar tot 25% op energiekosten per jaar
De aluminiumlaag werkt isolerend
De warmte blijft in huis

Creëer privacy mét behoud van doorkijk

Het derde kenmerkende voordeel van Kvadrat Shade is dat je overdag geen last hebt van inkijk, terwijl jij zelf wel naar buiten kunt kijken. Dit komt door het reflecterende aluminiumlaagje: dit blokkeert het zicht van buiten naar binnen, met behoud van uitzicht. De gemetalliseerde garens blokkeren diffuus licht, waardoor je zelfs bij een openheidsfactor van slechts 2% nog goed naar buiten kunt kijken. De binnenzonwering van Kvadrat Shade is ook te gebruiken zonder dat je hoeft te boren in huis.

Speel video