Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Raambekleding met een bijzonder effect

Een combinatie van een bijzonder textiel in een innovatief rolgordijnsysteem.

VanOost Restaurant

Architect/Ontwerper:

Studio Linse

Locatie:

Amsterdam. Nederland

Binnenzonwering:

  • Kvadrat Shade Minimal Bracket Medium

Textiel:

  • Loa

Het VanOost Restaurant bevindt zich in het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam. De grote open keuken is het middelpunt van het fine dining restaurant dat dankzij de plafonds van vijftien meter hoog en originele houten gewelven een magnifieke ruimte vormt. De luxueuze inrichting en de keuze voor ons zeer grof geweven textiel Loa in kleur 0188, zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling. 

Paul Linse (Studio Linse): “We hebben gekozen voor transparante rolgordijnen als raambekleding. Voor deze indrukwekkende monumentale ruimte hebben we gezocht naar raambekleding die hier niet van afleidt. We vonden het belangrijk om in de masculine en aardse fine dining sfeer te blijven die het restaurant heeft gekregen. Tijdens zonnige dagen geeft de gekozen raambekleding een heel bijzonder effect. Het zonlicht schittert er doorheen en gaat daardoor een rol spelen in de beleving.”

In het restaurant is gekozen voor ons Kvadrat Shade Minimal Bracket M systeem. Dankzij de innovatieve beugel die uit één stuk staal gevouwen is, minimaliseert dit rolgordijnsysteem het gebruik van materialen. Het is onze best presterende versie voor het verminderen van de CO2-voetafdruk van het systeem, en is tegelijkertijd eenvoudig te monteren en te gebruiken. Bij gebruik in het VanOost Restaurant creëert het rolgordijn een industriële ambiance die naadloos aansluit bij de 'masculine' fine dining sfeer van het restaurant.