Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

vtwonen Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep zijn Daniël en Joëlle op zoek naar een juiste oplossing voor een juiste indeling van de woonruimte waarbij het behouden van voldoende licht ontzettend belangrijk is. Er is gekozen voor Kvadrat Shade binnenzonwering. De producten die zijn gebruikt zijn de Kvadrat Shade Minimal Bracket M met daarin het 203 Silverscreen 3% textiel. 

vtwonen Nieuw-Vennep 

  vtwonen Uitgeest

  Andrea en Bas wonen sinds vijf jaar met hun 8 kinderen in Uitgeest, maar door het grote gezin is het lastig om voor iedereen voldoende opbergruimte te hebben en om privacy te creëren. Hun grootste woonwens was om het huis echt als een thuis te laten voelen voor alle bewoners. Om dit waar te kunnen maken is er gebruik gemaakt van Kvadrat Verosol binnenzonwering. De producten die zijn gebruikt zijn de Standaard plissé P70 en een Vario plissé P71 in een VeroFit zonder frame. 

  vtwonen Uitgeest 

   vtwonen Soest

   Daan en Milica zijn verhuisd van een klein appartement naar een vrijstaande woning, waardoor zij veel meer ruimte en licht hebben in huis. Hun grootste woonwens was om er een gezellig en warm geheel van te maken. Om dit waar te kunnen maken is er gebruik gemaakt van Kvadrat Verosol binnenzonwering. De producten die zijn gebruikt zijn de Standaard plissé P70 en een Vario plissé P71 in een VeroFit. 

   vtwonen Soest 

    vtwonen Badhoevedorp

    Michiel en Monique zitten in een dilemma om te verhuizen of te blijven. vtwonen is daarom aan de slag gegaan met een make-over aan het huis. Voor deze make-over is binnenzonwering van Kvadrat Verosol gebruikt. De producten die zijn gebruikt zijn de Twin plissé en de Originals.

    vtwonen Badhoevedorp