Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Duurzaam rolgordijnsysteem ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec

Minimal is ontworpen voor ‘het ultieme minimale’. Het kernelement van het rolgordijn is een innovatieve ophangbeugel die uit één stuk gevouwen staal is vervaardigd. De visie achter het ontwerp is het minimaliseren van materiaalgebruik en het verlagen van de carbon footprint.

Datum

  • 24 mei 2022

Door het rolgordijn uit te voeren met een gemetalliseerd textiel kan de behoefte aan verwarming en koeling aanzienlijk worden verminderd. Hierdoor kan op jaarbasis tot 25% aan energie bespaard worden.

Minimal in combinatie met een hoogwaardig gemetalliseerd textiel.

  • vermijdt warmteopbouw met ≥ 50% tijdens warm en zonnig weer.
  • vermindert warmteverlies door ramen tijdens koelere periodes.
  • biedt gelijkwaardige prestaties als buitenzonwering.
  • kan binnen een jaar CO2 neutraal zijn.