Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Kvadrat Shade, voorheen bekend als Verosol, heeft dit voorjaar een nieuwe collectie plisségordijnen gelanceerd. Met focus op functionaliteit en design, biedt deze collectie een verfrissende kijk op raamdecoratie.

Datum

  • 3 april 2024

Wat deze nieuwe collectie zo bijzonder maakt, is de introductie van twee nieuwe plooibreedtes: 32 en 45 cm. Voorheen waren de Verosol plisségordijnen alleen beschikbaar in een smalle plooibreedte van 25 mm. Met deze nieuwe, bredere plooibreedtes biedt Kvadrat Shade een nog grotere veelzijdigheid aan, waardoor klanten nu meer opties hebben om hun interieur naar wens in te richten.


De nieuwe collectie plisségordijnen is beschikbaar in bottom up en top down-bottom up uitvoeringen. Dit geeft gebruikers volledige controle over privacy, lichtinval en esthetiek, waardoor ze de perfecte balans kunnen vinden tussen functionaliteit en design. 

Naast de verscheidenheid aan uitvoeringen, biedt Kvadrat Shade ook een uitgebreid scala aan textielopties. Van het stijlvolle en isolerende honeycomb textiel tot het innovatieve, zonwerende gemetalliseerde plissétextiel, er is voor elk interieur en elke woonstijl een geschikte optie. Het gemetalliseerde textiel is speciaal ontworpen om zonlicht te reflecteren en de energie-efficiëntie van het interieur te verbeteren, terwijl het bovendien een stijlvolle uitstraling geeft.


Met deze nieuwe collectie plisségordijnen wil Kvadrat Shade klanten niet alleen voorzien van hoogwaardige raamdecoratie, maar ze ook inspireren om ruimtes op een nieuwe en innovatieve manier vorm te geven. Dankzij de toevoeging van de nieuwe plooibreedtes en textielopties hebben klanten nu nog meer vrijheid en flexibiliteit dan ooit tevoren. 

De nieuwe collectie plisségordijnen van Kvadrat Shade is nu leverbaar via geselecteerde dealers. Ontdek het volledige assortiment.