Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Met raambekleding met een verduisterende stof houd je daglicht buiten. Wil je raambekleding waarmee je een ruimte echt donker kunt maken, ook op klaarlichte dag? Kies dan voor verduisterende raambekleding.

Verduisterende raambekleding voor je slaapkamer

Daglicht is heerlijk, zeker als het gepaard gaat met een fijn zonnetje. Natuurlijk licht draagt bovendien bij aan de kwaliteit van je nachtrust. Het bevordert namelijk de aanmaak van het slaaphormoon melatonine. Lekker naar buiten dus!

Tegelijkertijd zit je er in de zomer waarschijnlijk niet op te wachten om al om 5 uur ‘s ochtends wakker te worden omdat het licht wordt op je slaapkamer. Met verduisterende raambekleding weer je het licht van de opkomende zon en kun jij lekker verder slapen.

Dé raambekleding voor mensen in ploegendienst

Werk je in ploegendienst of heb je regelmatig nachtdienst? Dan slaap je op wisselende tijden en is je biologische ritme waarschijnlijk wat verstoord. Om je energiek te blijven voelen is de kwaliteit van je slaap in dat geval extra belangrijk. Kies daarom voor verduisterende raambekleding. Zo creëer je een donkere slaapkamer, zelfs midden op een zonnige zomerdag. Met de binnenzonwering van Kvadrat Shade zorg je voor raamverduistering op ieder gewenst moment.

Verduisterende raambekleding voor in de babykamer

Verwacht je een kindje en ben je bezig met de inrichting van de babykamer? Dan ben je waarschijnlijk vooral druk met het uitkiezen van mooie meubeltjes en een bijpassend behang. Sta zeker ook stil bij goede raambekleding voor de babykamer. Een baby’tje slaapt namelijk gemiddeld 14 tot 18 uur per dag. Dan kun je maar beter de ideale omstandigheden creëren om je kindje lekker te laten slapen. Hoewel verduisterende raambekleding natuurlijk geen garantie biedt, draagt het zeker bij aan de nachtrust van jullie kleintje. Een donkere kamer geeft een baby’tje namelijk de rust die nodig is om lekker te slapen. En dat is niet alleen fijn voor jullie kindje, maar ook voor de rest van het gezin. Welterusten allemaal!

Dag en nacht privacy

Naast de regulatie van licht en temperatuur, biedt verduisterende raambekleding je ook absolute privacy. Doe je verduisterende rolgordijnen of plisségordijnen dicht en je weet zeker dat je 24 uur per dag vrij bent van inkijk van buitenaf.

Verduisterende raambekleding op maat

Bij Kvadat Shade maken we alle raamdecoratie voor je op maat. Zo weet je zeker dat jouw verduisterende rolgordijnen of verduisterende plisségordijnen perfect passen en minimaliseer je hinderlijke lichtkieren.

Hou warmte én kou buiten de slaapkamer

Naast goede verduistering is de temperatuur van een slaapkamer sterk bepalend voor de kwaliteit van je slaap. Raambekleding draagt bij aan het behouden van een constante temperatuur in je slaapkamer. In de zomer houdt binnenzonwering het felle zonlicht buiten waardoor de temperatuur binnen niet zo snel oploopt. Zo voorkom je dat je ’s avonds niet in slaap komt omdat het te warm is. In de winter zorgt isolerende raambekleding er juist voor dat de temperatuur in je slaapkamer niet te snel afneemt. Zo word je ’s nachts niet langer wakker omdat het te koud wordt.

Bekijk onze verduisterende stoffen