Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Bij Kvadat Shade heb je de mogelijkheid om zelf je ideale raambekleding samen te stellen. Je kiest het textiel dat aansluit bij je wensen en bepaalt vervolgens in welk product je dit wilt toepassen. Óf andersom! Zo krijg je altijd de ideale oplossing voor jouw situatie.

 Rolgordijnen, plisségordijnen en gordijnen zijn onder te verdelen in vier categorieën: transparant, semi-transparant, ondoorzichtig en verduisterend.

Transparante stoffen

Raambekleding met een transparante stof heeft als grote voordeel dat je kunt blijven genieten van je uitzicht. Met gemetalliseerde, transparante stof voorkom je overdag bovendien inkijk van buitenaf.

Lees verder

Semi-transparante stoffen

Bij raambekleding met semi-transparante stof houd je de zon buiten, terwijl je nog steeds kunt genieten van je uitzicht. Bovendien heb je geen last van hinderlijke reflectie op je televisie of beeldscherm.

Lees meer

Ondoorzichtige stoffen

Zoek je naar raambekleding die inkijk van buiten voorkomt, ook in de avonduren? Kies dan voor raambekleding met een ondoorzichtige stof. Daarmee is je privacy gegarandeerd.

Vertel mij meer

Verduisterende stoffen

Met raambekleding met verduisterende stof heb je altijd een donkere slaapkamer, ook midden op de dag. Ideaal voor de babykamer of als je wilt slapen na een lange nachtdienst.

Lees verder