Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Een vrij uitzicht en tegelijkertijd verblindingsbeheersing

Het Fellow Workspace kantoorhotel bestaat uit verschillende openbare ruimtes, waaronder lounges, vergaderzalen en cafégedeeltes.

Fellow Workspace

Locatie:

Aarhus, Denemarken

Binnenzonwering:

  • Kvadrat Shade Brackets

Textiel:

  • Clearview

In de Deense stad Aarhus is het Fellow Workspace kantoorhotel gelegen. Het gebouw, van eigenaar Ulf Monrad Gaardsted, bestaat uit verschillende openbare ruimtes waar nieuw raambekleding noodzakelijk was.

Vanwege de verschillende ruimten waren er diverse wensen binnen dit project. Het was van belang dat de gasten geen last zouden hebben van het verblindende licht van buiten, maar tegelijkertijd wel konden blijven genieten van het prachtige uitzicht op de haven in Aarhus. Daarnaast wilden ze de Scandinavische oorsprong naar voren laten komen in de raambekleding.

In de vergaderruimten is er gekozen voor Clearview in een Kvadrat Shade bracket met kettingbediening. Dit textiel zorgt voor warmte- en verblindingsbeheersing, terwijl er toch een vrij uitzicht is op de prachtige omgeving. Ulf Monrad Gaardsted: "We hebben voor Kvadrat gekozen vanwege de onberispelijke kwaliteit, het grote aanbod aan kwaliteiten en ontwerpen, de eigentijdse kleuren en de Scandinavische oorsprong - allemaal aspecten die passen bij het gevoel dat we wilden creëren. De samenwerking was ook plezierig. We voelden een oprechte en diepe belangstelling voor ons project en onze ideeën, en kregen formidabele adviezen en begeleiding."