Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Gordijnen zijn niet het eerste type raambekleding waar je aan denkt voor je keuken. Voor een traditionele keuken met een raam boven de kook- of spoelzone is het ook geen geschikte oplossing. Maar voor de hedendaagse woonkeuken zijn gordijnen een absolute sfeermaker. Steeds meer mensen kiezen de woonkeuken als centraal punt in huis. Het is de plek om ’s ochtends met je gezin te ontbijten en in het weekend gezellig met vrienden bij te kletsen. Kvadrat Verosol levert transparante en semi-transparante gordijnen. Gordijnen dragen direct bij aan de sfeer en uitstraling van je woonkeuken.

Gordijnen met enkele, dubbele, triple, waveplooi of ringen

Afhankelijk van de kleur van de stof én de gekozen plooi van het gordijn creëer je een moderne of juist een landelijke uitstraling. Bij Kvadat Verosol leveren we gordijnen altijd op maat en naar keuze met enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, waveplooi of ringen.

Combineer gordijnen ook eens met rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën. Zo bepaal je op elk gewenst moment de ideale combinatie van licht, privacy en gezelligheid.

Warmtewerende en isolerende gordijnen voor je keuken

Bij Kvadrat Verosol leveren we gordijnen in transparante en semi-transparante gemetalliseerde stof. Het dunne metalen laagje aan de buitenkant van de stof neemt hinderlijk zonlicht weg. Tegelijkertijd behoud je je uitzicht naar buiten, ook als de gordijnen dicht zijn.

De gemetalliseerde stof weerkaatst niet alleen het zonlicht, maar ook de opgebouwde warmte terug naar buiten. Zo voorkom je dat de temperatuur in je keuken op warme dagen erg oploopt. ’s Nachts en in de winterperiode helpt gemetalliseerd textiel juist om de warmte binnen en de kou buiten te houden.

Voordelen van gordijnen in je keuken

  • Creëer warmte, sfeer en comfort;
  • Zonwering, warmtewering en isolatie;
  • Transparant en semi-transparant;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Nederlands kwaliteitsproduct;
  • Verkrijgbaar in achttien kleuren;
  • Op maat gemaakt voor een perfect resultaat.

Toon mij alle gordijnen