Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Plisségordijnen hebben een tijdloze uitstraling en passen bij iedere keukenstijl; of je nou een moderne of juist een landelijke keuken hebt. Plissés zijn leverbaar met verschillende soorten stof, van (semi-)transparant tot ondoorzichtig en zelfs verduisterend.

Doorzichtige plisségordijnen in je keuken

Wil je graag zonwering voor je keukenraam, waarbij je kunt blijven genieten van je uitzicht? Maar heb je tegelijkertijd liever niet dat je buren bij je naar binnen kijken als je staat te koken? Met een plisségordijn met (semi-)transparante stof behoud je je doorkijk, maar voorkom je inkijk van buitenaf. Wil je ook ’s avonds geen inkijk, kies dan voor een ondoorzichtige of verduisterende stof.

Kun je niet goed kiezen tussen uitzicht en inkijk? Geen probleem, ook daarvoor is een oplossing. Kies in dat geval voor een Twin plissé. Bij dit product combineer je twee verschillende stoffen in één plisségordijn. Zo bepaal je altijd zelf hoeveel licht, uitzicht en privacy je wilt hebben.

Prestatie overzicht

Bovengenoemde waarden zijn gebaseerd op de lichtste kleur textiel en bepaald in combinatie met zonwerend ZHR++ glas (ref. type G, EN 14501:2021), gemeten conform EN 14500:2021 en bepaald conform EN ISO 52022-3. Individuele waarden per kleur zijn op te vragen.
*Genoemde waarden gelden voor de lichtste kleur textiel. Andere kleuren geven andere waarden omdat dit ongemetalliseerde textielen zijn.

*Andere kleuren geven andere waarden omdat dit ongemetalliseerde textielen zijn.
1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Warmtewerende en isolerende plisségordijnen voor je keuken

Plisségordijnen met gemetalliseerd textiel bieden een heel groot voordeel. Het dunne metalen laagje aan de buitenkant van de stof weerkaatst zonlicht direct via het raam naar buiten. Daardoor blijft het in de zomer lekker koel in je keuken. Zo combineer je met gemetalliseerde plisségordijnen de eigenschappen van buitenzonwering, klimaatbeheersing en raamdecoratie in één product. De plisségordijnen van Kvadrat Verosol zijn ideaal voor bij jou in de keuken.

In de winter houdt het gemetalliseerde textiel de warmte juist binnen en de kou buiten. Dankzij deze isolerende werking geniet jij zo lang mogelijk van je gestookte warmte en verlaag je je energieverbruik. En dat zie je direct terug op je energierekening.

Top down of top down bottom up plisségordijnen

Met reguliere plisségordijnen kun je je zonwering van boven naar beneden dichtdoen. Deze plissés worden ook wel top down plisségordijnen genoemd. Wil je ook wel eens alleen de onderste helft van je raam bedekken? Kies dan voor een top down bottom up plisségordijn. Daarmee heb je alle vrijheid en bepaal je zelf welk deel van het raam je wilt bedekken.

Voordelen van plisségordijnen in je keuken

  • Tijdloze uitstraling, past bij elk type keuken;
  • Top down en top down bottom up;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Transparant, semi-transparant, non-transparant of verduisterend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Kwaliteitsproduct, gemaakt in Nederland;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Op maat gemaakt, past altijd.

Toon mij alle plisségordijnen