Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Heb je een moderne keuken en zoek je raambekleding die daarbij aansluit? Of heb je juist een levendige keuken en wil je met je raambekleding meer rust creëren? Rolgordijnen hebben een moderne, strakke uitstraling en passen uitstekend bij verschillende soorten keukens. Bij Kvadrat Shade leveren we rolgordijnen met diverse soorten ophangsystemen en cassettes. Bedien je rolgordijn handmatig of kies voor extra gemak met elektrische, slimme bediening.

Behoud uitzicht en voorkom inkijk in je keuken

Dankzij onze speciale gemetalliseerde stoffen hoef je niet meer te kiezen tussen zonwering en uitzicht. Met een transparante of semi-transparante gemetalliseerde stof behoud je overdag licht en uitzicht, terwijl je de zon wel buiten houdt. Liever ’s avonds ook geen inkijk van buitenaf? Kies dan voor een ondoorzichtige stof.

Prestatie overzicht

De genoemde waarden zijn gebaseerd op de donkerste kleur textiel en bepaald in combinatie met zonwerend ZHR++ glas (ref. type G, EN 14501:2021), gemeten conform EN 14500:2021 en bepaald conform EN ISO 52022-3. Individuele waarden per kleur zijn op te vragen. 

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Warmtewerende en isolerende rolgordijnen voor je keuken

Met een rolgordijn met gemetalliseerde stof houd je niet alleen de zon, maar ook de warmte buiten. Dankzij het dunne metaallaagje aan de buitenkant van de stof reflecteer je het zonlicht, én de bijbehorende warmte, direct weer naar buiten. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten blijft, terwijl de warmte binnen blijft. Daarmee is deze isolerende, energiebesparende raambekleding niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De raambekleding van Kvadrat Shade is geschikt voor bij jou in de keuken.

Al onze rolgordijnen worden in Nederland in onze fabriek in Eibergen gemaakt. We maken elk product speciaal voor jou op maat. Bovendien worden al onze producten handmatig gecontroleerd. Zo weet je zeker dat jouw rolgordijn perfect past en kun je jarenlang genieten van je raambekleding.

Voordelen van rolgordijnen in je keuken

  • Moderne, rustige uitstraling;
  • Transparant, semi-transparant, non-transparant of verduisterend;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Nederlands kwaliteitsproduct;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Op maat gemaakt, past altijd.

Toon mij alle rolgordijnen