Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Met plisségordijnen met verduisterende stof maak je je slaapkamer donker op elk moment van de dag. Plissés danken hun naam aan de geplooide stof: plissé is namelijk het Franse woord voor geplooid. Dankzij deze herkenbare vorm ogen plisségordijnen wat ‘zachter’ dan rolgordijnen. Plisségordijnen passen daarmee niet alleen in een moderne slaapkamer, maar ook in een landelijk of klassiek ingerichte slaapkamer.

Warmtewerende en isolerende plisségordijnen

Wil je niet alleen licht maar ook de warmte uit je slaapkamer weren? Kies dan voor een plisségordijn met gemetalliseerde stof. Gemetalliseerde plisségordijnen zijn aan de buitenkant voorzien van een dun metaallaagje. Dit laagje reflecteert zonlicht én warmte direct weer naar buiten. Daardoor blijft je slaapkamer op warme dagen heerlijk koel. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten en de warmte binnen blijft. Zo voorkom je onnodig energieverlies en kun jij met een gerust hart gaan slapen.

Prestatie overzicht

Bovengenoemde waarden zijn gebaseerd op de lichtste kleur textiel en bepaald in combinatie met zonwerend ZHR++ glas (ref. type G, EN 14501:2021),
gemeten conform EN 14500:2021 en bepaald conform EN ISO 52022-3. Individuele waarden per kleur zijn op te vragen.
*Genoemde waarden gelden voor de lichtste kleur textiel. Andere kleuren geven andere waarden omdat dit ongemetalliseerde textielen zijn.

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Top down of top down bottom up plisségordijnen

Met een top down plisségordijn doe je je zonwering van boven naar beneden dicht. Wil je graag helemaal zelf bepalen welk deel van het raam je bedekt? Kies dan voor een top down bottom up plisségordijn. Doe bijvoorbeeld alleen de onderste helft van je plisségordijn dicht en profiteer overdag in alle privacy toch ongehinderd van natuurlijk licht.  

Plisségordijnen met verduisterende én (semi-)transparante stof

Wil je nadat je uitgeslapen bent ook volop genieten van je uitzicht, zonder dat je buren je direct in je pyjama zien lopen? Kvadrat Verosol biedt plisségordijnen met twee stoffen. Met onze Twin plissé combineer je bijvoorbeeld een verduisterend doek met een (semi-)transparant doek. Zo realiseer je op elk moment van de dag jouw ideale hoeveelheid licht, uitzicht en privacy.

We maken en testen al onze plisségordijnen zelf in onze fabriek in Eibergen. Ieder plisségordijn maken we voor je op maat. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw plisségordijn perfect past en geniet je gegarandeerd jarenlang van de plisségordijn bij jou in je slaapkamer.

Voordelen van plisségordijnen in je slaapkamer

  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Top down en top down bottom up;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Kwaliteitsproduct, gemaakt in Nederland;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Op maat gemaakt, past altijd.

Toon mij alle plisségordijnen