Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Veel mensen kiezen voor hun slaapkamer voor verduisterende rolgordijnen. Daarmee maak je je slaapkamer donker op elk moment van de dag. Rolgordijnen zijn leverbaar met verschillende soorten ophangsystemen en cassettes. Elk van onze systemen kan geleverd worden met een verduisterend doek. Zo kun je altijd het product kiezen dat jij het mooiste vindt voor jouw slaapkamer.

Prestatie overzicht

De genoemde waarden zijn gebaseerd op de donkerste kleur textiel en bepaald in combinatie met zonwerend ZHR++ glas (ref. type G, EN 14501:2021), gemeten conform EN 14500:2021 en bepaald conform EN ISO 52022-3. Individuele waarden per kleur zijn op te vragen. 

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Warmtewerende en isolerende rolgordijnen

Wil je niet alleen licht maar ook de warmte buitenhouden? Dan is een rolgordijn met gemetalliseerde stof de uitkomst. Dit dunne metaallaagje zit aan de buitenkant van de stof en reflecteert zonlicht direct weer naar buiten. Zo blijft je slaapkamer op warme dagen heerlijk koel. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten en de warmte binnen blijft. Dat is niet alleen prettig om lekker te slapen maar ook fijn voor je portemonnee.

Al onze rolgordijnen worden gemaakt in onze fabriek in Eibergen. We maken ieder rolgordijn op maat, zodat jij zeker weet dat jouw rolgordijn perfect past. Zo ben jij gegarandeerd van jarenlang slaapplezier en van hoge kwaliteit rolgordijnen bij jou in de slaapkamer.

Voordelen van rolgordijnen in je slaapkamer

  • Strakke, rustige uitstraling;
  • Creëert verduistering en is warmtewerend en isolerend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Nederlands kwaliteitsproduct;
  • Op maat gemaakt, past altijd;
  • Beschikbaar in vele kleuren.

Toon mij alle rolgordijnen