Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Op zoek naar raambekleding voor bij jouw moderne of industriële interieur? Overweeg dan zeker aluminium jaloezieën als raambekleding in je woonkamer. Met jaloezieën regel je eenvoudig zelf de gewenste hoeveelheid licht en doorkijk. Draai de horizontale lamellen overdag helemaal open voor maximaal uitzicht en optimale lichtinval. ’s Avonds geen behoefte aan inkijk van buitenaf? Draai de jaloezieën dan helemaal dicht en creëer direct meer privacy in je woonkamer.

Jaloezieën op maat

Bij Kvadrat Shade leveren we horizontale jaloezieën met 16 en 25 mm brede lamellen. We maken onze jaloezieën voor je op maat. Zo hoef je jouw jaloezieën niet zelf op maat te maken en past jouw raambekleding altijd perfect.

Bediening jaloezieën

Onze standaard jaloezieën werken met een koord en een draaistang. Liever een nog strakker resultaat? Dan is een jaloezie met gecombineerde bedieningsstang wat voor jou. De Milano heeft één bedieningsstang waarmee je de jaloezie bedient. Door aan de koorden in de bedieningsstang te trekken, trek je de jaloezie op. Voor het neerlaten hoef je alleen de handgreep van de bedieningsstang iets naar beneden te trekken. Door te draaien aan dezelfde bedieningsstang zet je de lamel in de gewenste positie.

Voordelen van jaloezieën in je woonkamer

  • Strakke, industriële raambekleding;
  • Standaard bediening met koord en draaistang;
  • Ook beschikbaar met gecombineerde bedieningsstang voor nog strakker resultaat;
  • Op maat gemaakt, past altijd;
  • Verkrijgbaar in zestien kleuren.

Toon mij alle jaloezieën