Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Plisségordijnen hebben een tijdloze uitstraling en passen bij iedere woonstijl; van landelijk en romantisch tot modern en industrieel. Plissés zijn leverbaar met verschillende soorten stof, van (semi-)transparant tot ondoorzichtig of verduisterend. Daarnaast maken wij de plisségordijnen op maat.

Behoud uitzicht, voorkom inkijk

Op zoek naar raamdecoratie waarbij je je uitzicht behoudt? Kies dan voor een plisségordijn met (semi-)transparante stof. Kies je voor onze gemetalliseerde stoffen, dan kun jij genieten van je uitzicht, maar heb je overdag geen inkijk van buitenaf. Wil je ook ’s avonds geen inkijk, kies dan voor een ondoorzichtige of verduisterende stof. Kun je niet kiezen tussen uitzicht en inkijk? Kies dan voor een Twin plissé. Dit product combineert twee verschillende textielen, zodat je altijd zelf kunt bepalen hoeveel licht en privacy je wilt. Het is uitstekende raambekleding voor in de woonkamer. 

Prestatie overzicht

Bovengenoemde waarden zijn gebaseerd op de lichtste kleur textiel en bepaald in combinatie met zonwerend ZHR++ glas (ref. type G, EN 14501:2021), gemeten conform EN 14500:2021 en bepaald conform EN ISO 52022-3. Individuele waarden per kleur zijn op te vragen.
*Genoemde waarden gelden voor de lichtste kleur textiel. Andere kleuren geven andere waarden omdat dit ongemetalliseerde textielen zijn.

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.


Top down of top down bottom up plisségordijnen

Met reguliere plisségordijnen kun je je zonwering van boven naar beneden dichtdoen. Deze plissés worden ook wel top down plisségordijnen genoemd. Wil je graag helemaal zelf bepalen welk deel van het raam je wilt bedekken? Kies dan voor een top down bottom up plisségordijn.

P72.0_427 Indus BO_100 en 816 Sky_000 (01) - square.jpg

Voordelen van plisségordijnen in je woonkamer

  • Geschikt voor iedere woonstijl;
  • Top down en top down bottom up;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Transparant, semi-transparant, non-transparant of verduisterend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Kwaliteitsproduct, gemaakt in Nederland;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Op maat gemaakt, past altijd.

Toon mij alle plisségordijnen