Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

Ben je op zoek naar raambekleding voor je slaapkamer, de kinderkamer of de babykamer, dan wil je waarschijnlijk vooral een product dat goed verduistert. Daarmee voorkom je dat je ‘s zomers al om 5 uur wakker wordt door de opkomende zon. Zelfs als je overdag wilt slapen, bijvoorbeeld nadat je een lange nachtdienst hebt gedraaid, is er geschikte raambekleding die jouw kamer op klaarlichte dag pikkedonker maakt.

Ook de temperatuur in je slaapkamer is bepalend voor de kwaliteit van slapen. Dankzij de isolerende werking houdt warmtewerende raambekleding je slaapkamer in de zomer lekker koel en in de winter aangenaam warm.

Welk type raambekleding voor je slaapkamer?

Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jouw babykamer, kinderkamer of je eigen slaapkamer? Bij de keuze voor een specifiek product in je slaapkamer spelen verschillende factoren een rol. Is het bijvoorbeeld voldoende als je de slaapkamer donker kunt maken? Of wil je ook als het licht is graag in alle privacy in je slaapkamer kunnen rondlopen? Qua raambekleding in je slaapkamer kun je kiezen uit verduisterende rolgordijnen en plisségordijnen. Via onderstaande blokken vertellen we je wat de eigenschappen zijn van deze verschillende soorten raamdecoratie.

Rolgordijnen slaapkamer

Met verduisterende rolgordijnen kun je op elk moment van de dag lekker slapen. Ook leverbaar met twee stoffen in één systeem, voor nog meer mogelijkheden.

Vertel mij meer

Plisségordijnen slaapkamer

Wil je als het licht is ook in alle vrijheid door je slaapkamer kunnen lopen? Dan kun je kiezen voor onze plisségordijnen.

Vertel mij meer