Kvadrat Verosol is nu Kvadrat Shade!

 

Ben je op zoek naar raambekleding voor je keuken? Veel mensen kiezen voor hun keuken voor lichtdoorlatende raamdecoratie. Je wilt tijdens het koken immers graag kunnen zien wat je aan het bereiden bent. Tegelijkertijd wil je misschien niet dat mensen ongehinderd bij je naar binnen kijken. Bedenk goed welke wensen je allemaal hebt voor de raambekleding van je keuken en laat je goed informeren over de mogelijkheden.

Welk type raambekleding voor je keuken?

Twijfel je welk type raambekleding je moet kiezen voor jouw keuken? Bij het bepalen van het juiste product spelen verschillende factoren een rol. Heb je bijvoorbeeld een traditionele keuken met het raam boven je aanrechtblad of heb je een woonkeuken met kamerhoge ramen? En wat is de plek van je raam? Zit het raam dicht bij de kookplaat of wasbak? Houd dan rekening met spetters en vlekken en kies voor raambekleding die eenvoudig schoon te maken is. Wij hebben de kenmerken en voordelen van de verschillende soorten raamdecoratie voor je op een rijtje gezet.

Rolgordijnen keuken

Rolgordijnen zijn leverbaar met stof in verschillende transparanties. Zo bepaal je zelf hoeveel licht, doorkijk en inkijk je wilt in je keuken. Ook leverbaar met twee (gemetalliseerde) stoffen.

Lees verder

Plisségordijnen 25 mm keuken

Met plisségordijnen bepaal je zelf welk deel van het raam je wilt bedekken. Kies voor een gemetalliseerde, isolerende stof en bespaar bovendien op je energiekosten.

Lees verder

Jaloezieën keuken

Jaloezieën hebben een strakke, industriële uitstraling. De horizontale, aluminium lamellen zijn eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor een raam dicht bij de kookplaat of spoelbak.

Lees verder

Gordijnen keuken

Zoek je sfeervolle en geluiddempende raambekleding voor je woonkeuken? Met gordijnen creëer je direct gezelligheid en een huiselijke uitstraling in je keuken.

Lees verder